'Passie en gedrevenheid maken het verschil'

Beeld en geluid van/op de 5e Hurdles Special in Epe

Op de 5e Hurdles Special werd een groot aantal interviews gedaan met atleten. Na z’n demonstratie nam 110m horden atleet Erik Leeflang er als gastspeaker diverse voor z’n rekening, maar ook Vera van Geenen van Losse Veter was hiervoor present. Inmiddels zijn verschillende van haar interviews te zien op www.losseveter.nl. Alle interviews zijn inmiddels verzameld en onder headlines te vinden.

 

 ED51977

Hurdles Special baanrecordwinnaars Inge Drost en Sybren Blok met gastspeaker Erik Leeflang en mede organisator Betty Hofmeijer

Naast het eerder gepubliceerde foto-album van Evert Woutersen is ook de fotoreportage van vaste en trouwe fotograaf Ed Turk beschikbaar gekomen. De rechtstreekse link naar zijn reportage van de 5e Hurdles Special  is:

http://www.edturk.com/2015/150426-hurdles/index.html
Wie wat verder rondneust op zijn sportfotografie site kan lezen dat hij een fervent hordenatleet en –liefhebber is.

Hortas heeft door de jaren heen via haar eigen you tube kanaal een groot aantal afspeellijsten met  filmopnames van vooral hordenonderdelen opgebouwd. Gelet op het aantal weergaven is inmiddels bij diverse atleten bekend dat ook vele filmpjes van de afgelopen 5e  Hurdles Special beschikbaar zijn.
Voor degenen die het kanaal nog niet kennen; de rechtstreekse link is: https://www.youtube.com/user/hortashurdles

 

  

Sponsoring

TS-logo-2