'Passie en gedrevenheid maken het verschil'

Deelnemers Up-Date Hurdles Special na sluiting voor inschrijving

De 5e Hurdles Special op zondag 26 april is qua deelnemersaantal een ongekend succes. Bij de sluiting van de inschrijftermijn (t/m 19 april) zijn er ruim 290 aanmeldingen geregistreerd. Dat is ruim 20% meer dan op de wedstrijd van vorig jaar. Toen was dat ook al een ruime recorddeelname. Ook dit jaar zijn vele nationaal (indoor)kampioenen van de partij evenals winnaars van zilver en brons en finalisten. Een greep uit het deelnemersveld:

Sybren Blok, Wessel Boons, Marieke Husslage, Noortje Rijken, Eefje Boons, Maayke Tjin à Lim, Nancy van Petersen, Inge Drost, Mathilde Terleth, Hanneke Oosterwegel, Nick Smidt, Rens van der Schaaf, Arend-Jan Spierenburg, Luuk Peters, Ramsey Angela, Bryan Pronk, Kyara Bijker, Emma Oosterwegel, Loek van Zevenbergen, Tamara Bos, Marijke Esselink……

Kortom veel mooie namen om er spannende races van te maken.
Na-inschrijven is alleen mogelijk als er ruimte in de series is. Daarover kan per email bij Betty Hofmeijer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) info ingewonnen worden.

 ED00639

Sponsoring

TS-logo-2