'Passie en gedrevenheid maken het verschil'

Veelbelovende tussenstand inschrijvingen 5e Hurdles Special

Meer dan 125 inschrijvingen heeft de Hurdles Special inmiddels mogen noteren voor haar 1e lustrum editie op zondag 26 april a.s. in Epe. Een mooi aantal zo halverwege de inschrijvingstermijn ( een week voor de wedstrijddatum.)
Met alle deelnemers is de organisatie meer dan content; de wens is, om zoals ook in de voorgaande edities, veel hordenatleten te kunnen begroeten. De mix met atleten die op de spectaculaire korte en lange hordendiscipline toonaangevend zijn in hun categorie maakt de Hurdles Special tot een prachtig sportfestijn voor álle hordenliefhebbers.
Een korte impressie van aansprekende deelnemers in de tussenstand:
Eén van de eerste inschrijvers op de 110m horden bij de JA was posterblikvanger Sybren Blok; Sybren ziet graag andere A-jongens aan z’n zijde om een mooie prestatie neer te zetten op de Eper atletiekaccommodatie. Hij gebruikt de wedstrijd om hordenritme op te doen als opmaat naar z’n kwalificatie voor de EK Junioren op de meerkamp tijdens het NK Pinksterweekend in Tilburg.
Op de 400m horden bij de JA zijn de nummers 2 en 3 van het NJK 2014, Nick Smidt en Rens van der Schaaf present. Dat geldt ook voor neo-senior Arend-Jan Spierenburg bij de senioren; hij was in Amsterdam 2014 de Nederlands Kampioen bij de JA.
Bij de vrouwen staan op de 400m horden ook 2 NK finalistes op de deelnemerslijst; Marieke Husslage en Noortje Rijken zijn met persoonlijke besttijden van 60.05 en 61.43 sterke vertegenwoordigsters op dit onderdeel. Op de 100m horden vrouwen geeft Eefje Boons opnieuw acte de presence; de neo seniore blijft zich,  gelet op haar mooie indoor p.r. op de 60m horden in 8.45 en 5e plaats op het NK senioren,  jaar op jaar verbeteren. Ook Anneloes de Roo is weer van de partij; afgelopen indoorseizoen dook zij voor het eerst onder de 9.00s op de 60m horden. De zusjes Myke en Anne van de Wiel zijn bij de MA op dit onderdeel bekende  namen en goede vertegenwoordigsters. Bij de junioren B is op de 110m horden de kersverse indoorkampioen 2015 op de 60m horden Luuk Peters present evenals de nummer 3 van dit kampioenschap Bryan Pronk. Ramsey Angela zal zich als Hurdles Special recordhouder op de 100m horden bij de junioren C zeker ook mengen in de strijd om de winst. Nu bij de B jongens. Marijke Esselink, vorig jaar winnaar van de dagprijs bij de MC/MD, en 2e op het NK indoor op de 60m horden bij de MB is tot nu toe de sterkste deelneemster op de MB 100m horden. Ook Kyara Bijker is een sterke vertegenwoordigster op de korte horden. Richard Meuleman schreef bij de JB op de 400m indoor verrassend een 2e plek op zijn naam. Hij staat nu op de 400m horden op de deelnemerslijst samen met onder andere Cas Swienink en Niels de Groot.
Philip van de Beek en Léon Mak zijn sterke C-jongens op de 100m horden. Bij de MC zijn dat Noëlle Venneman en Nanah Fung Loy.  Met bijna 20 deelneemsters is de 80m horden in deze categorie  tot nu toe het meest bezette onderdeel.

Klik hier voor de deelnemerslijst

Hurdles Special

Hurdles Special Podium 300m horden MC 2014, V.L.N.R.: Rianne Beuling,  Marijke Esselink en  Famke Heinst

 

Sponsoring

TS-logo-2