'Passie en gedrevenheid maken het verschil'

Absoluut deelnemersrecord 4e Hurdles Special


Gisteren, zondag 20 april,  sloot de termijn van voor inschrijving voor de 4e Hurdles Special. Een absoluut inschrijfrecord van 267 is geregistreerd!
Een uitstekend resultaat waarmee op zondag 27 april, weer een spetterende “Hurdles Only” wedstrijd op het  tartan van AV Cialfo in Epe kan worden neergelegd.
In dit verband alvast een 3-tal belangrijke aandachtspunten voor een goed verloop van de wedstrijd.

Donderdagavond 24 april wordt het definitieve chronoloog op de site gepubliceerd.
Op vrijdag 25 april ontvangen alle op de bij de inschrijving opgegeven contactadressen een e-mail met informatie over onder andere het afhalen van het startnummer en de serie-indeling.

Een ieder dient zich op de wedstrijddag uiterlijk 1 uur voor de start van zijn/haar 2-kamp bij het startbureau te hebben gemeld.

Na-inschrijven is overigens tot 1.30u voor aanvang van de desbetreffende 2-kamp tot op de wedstrijddag nog mogelijk. Dit kan echter alleen, indien er ruimte is in de desbetreffende serie-indeling van de leeftijdscategorie waarin de atleet/atlete uitkomt.
Tenslotte, de organisatie heeft alles weer goed op de rit  en zijn alle ingrediënten aanwezig voor een te slagen horden festijn!   Zeker wanneer ook de weergoden in positieve zin hun steentje bij dragen.

Klik hier voor de deelnemerslijst

 ED14837

Sponsoring

TS-logo-2