'Passie en gedrevenheid maken het verschil'

Eerste 60-tal inschrijvingen voor de 3e Hurdles Special zijn binnen.

Met nog een 5-tal inschrijfweken te gaan is de organisatie van de 3e Hurdles Special blij verrast al meer dan 60 inschrijvingen in ontvangst te hebben mogen nemen.
Een eerste publicatie van de deelnemende atleten tref je onder de deelnemers tab van de Hurdles Special.
Opvallend op dit moment is de al grote en goede belangstelling voor de wedstrijd van de categorie C-Meisjes op zowel de korte- als de lange horden.
Daarnaast is de organisatie uiteraard ook zeer content met de deelname van één van de blikvangers op de aankondigingposter 400m horden senior atleet Jesper Arts. Hij verbeterde zich het afgelopen NK indoorkampioenschap aanzienlijk op de 400m (5e plaats allertijden met 47.37) en kan wellicht op z'n eerste lange horden optreden in het outdoor seizoen in Epe direct al voor iets moois gaan zorgen.

Op de deelnemerslijsten bij de JA lange horden 2-kamp prijken verder de namen van de nationaal 400m horden kampioenen 2012 bij de JA Joost de Jong en JB Arend-Jan Spierenburg.
Bij de vrouwen en MA korte horden 2-kamp zijn de namen terug te vinden van Nancy van Petersen en Marije van Hunenstijn waarmee de aanzet er ligt om een verder goed en sterk deelnemersveld aan de start te krijgen.
Goed om mee te besluiten is nog eens te vermelden dat deelnemers die inschrijven vòòr zondag 7 april een gratis mooi trainingsshirt ontvangen van de 3e Hurdles Special.

 ED14688

Sponsoring

TS-logo-2