'Passie en gedrevenheid maken het verschil'

Goede resultaten hortas atleten in Utrecht en Dortmund

Voor de AB Junioren en Senioren Baanatleten was er dit weekend volop keus om indoorvorm op te doen voor de ras naderende nationale indoor kampioenschappen.  Op meerdere locaties werden wedstrijden georganiseerd. 
Het wedstrijdweekend begon vrijdagavond in Sportcentrum Galgenwaard in Utrecht met een horden-/sprintwedstrijd waar Hortasatlete Nancy van Petersen (AV'34) acte de présence gaf. Nancy is het indoorseizoen erg goed op dreef en gaf  in Utrecht een goed vervolg aan haar indoorseizoen. Ze won bij de vrouwen zowel de 60m als de 60m horden. Op met name de 60m scoorde ze goed en bleef ze met 7.96s opnieuw onder de 8sec. Daar waar ze sinds 2009 die barrière niet meer had weten te slechten bleef de klok dit keer stilstaan op 7.96s. Op de 60m horden noteerde ze 9.02.
Nancy fotoArchief foto van Nancy van Petersen (links op de foto) foto van Ed Turk
Zaterdag togen de A-junioren Roos-Sanne Claassen (AV NOP) en Arend-Jan Spierenburg (AV Cialfo) naar  Dortmund voor een 60 en 200m. Op de 60m kregen alle deelnemers van doen met een storing van de electronische tijd waardoor er gewerkt werd met handtijden. Roos-Sanne kreeg een tijd toebedeeld van 7.7 en Arend-Jan was goed voor een 7.3. Gelukkig functioneerde de e.t. op de 200m. wel. Roos-Sanne had een stroef gevoel over haar race maar realiseerde met 26.28 wel een persoonlijk record. Arend-Jan bleef na een zware toetsweek en een week van wat fysiek ongemak 0,01s boven zijn persoonlijk record van 23.24 en keerde content huiswaarts naar zijn woonplaats Epe. B-juniore Hanneke Oosterwegel (AV Daventria) liep met 27.38 ook een keurige 200m

Sponsoring

TS-logo-2