'Passie en gedrevenheid maken het verschil'

Hortas sluit sponsorovereenkomst met Optima Forma uit Epe.

Fred van Gasteren en Wouter Timmer“Hortasvoorzitter Fred van Gasteren in een passende entourage met Wouter Timmer, coördinerend fysiotherapeut van Optima Forma”

Optima Forma brengt mensen in beweging! Dat is de pakkende slogan van het para-medisch bedrijf uit Epe. Gemakshalve zou je kunnen zeggen dat de "core business" van Optima Forma (sport) fysiotherapie is. Maar daar mee doe je dat bedrijf dus ernstig tekort. Je moet echt eens op de site www.optimaforma.nl kijken om te weten wat de dienstverlening allemaal inhoudt.

En wat ons direct op die site aanspreekt in het menu "Sport en bewegen": Regelmatig bewegen biedt vele voordelen voor lichaam en geest. Je hebt meer energie, bent minder vatbaar voor stress; aan de andere kant is werken aan je lichamelijke fitheid een absolute must. Of je nu in groepsverband wilt sporten, met leeftijdsgenoten of toch liever alleen: bij Optima Forma kan het allemaal.

De voordelen van sport kennen de Hortassers en de (meeste) lezers van onze site als geen ander. Een thema dus wat Hortas en Optima Forma bindt. En het wordt allemaal nog interessanter als je enkele details van de sponsorovereenkomst leest:

* Het verlenen van directe (sport)fysiotherapeutische bijstand aan Hortasatleten (vóór 16.00 uur gemeld nog dezelfde dag geholpen! Ná 16.00 uur de volgende dag vóór 10.00 uur!)

* Het organiseren van themabijeenkomsten op de vakdisciplines van Optima Forma

* Ondersteunen van het para-medische team op de Hurdles Special wedstrijden

Kortom: een fantastische aanvulling op het support van de sponsors van Hortas! Onze hortassite is inmiddels voorzien van de logo's van Optima Forma. Met Optima Forma is momenteel overleg om einde juni 2012, bij de afsluiting (social meeting) van het Hortas trainingssseizoen, een thema bijeenkomst te organiseren. Voor info over dit bericht: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoring

TS-logo-2