'Passie en gedrevenheid maken het verschil'

Hanneke en Welmoed uitgenodigd voor C-Interland

cinterland2011.jpgOok dit jaar maakte de Atletiek Unie direct na de C-Spelen de atleten bekend die mee mochten doen aan de jaarlijkse C-Interland Nederland tegen de Duitse deelstaat West-Falen. De wedstrijd werd dit jaar georganiseerd in Nederland en welk stadion leent zich  bij uitstek voor zo’n evenement; precies het prachtige FBK-stadion in Hengelo. AV Sisu was de organiserende vereniging.
Twee Hortasatleten, beide van AV Daventria uit Deventer, werden uitgenodigd om deel te nemen, namelijk Hanneke Oosterwegel en Welmoed Jonker. Hanneke kwam uit op de 300m en Welmoed op het hoogspringen en leverden daar op deze mooie zonnige dag prima prestaties.

De beide dames schreven een kort verslagje van hun eerste wedstrijdoptreden in het oranje.

“”Zaterdag 3 september mochten wij meedoen bij c-interland, in de ploeg van Nederland tegen Westfalen, bij het fbk-stadion in Hengelo. De dag begon met het uitdelen van de wedstrijdkleding, gevolgd door de ploegparade.
Hanneke deed mee aan de 300m en werd derde met een tijd van 43,82. Welmoed sprong met hoog 1.64 en werd daarmee vierde. Uiteindelijk wonnen de meisjes van Nederland, van Westfalen met een punten aantal van 86 tegen 72. En de jongens met 97 tegen 65. (De winnaar per onderdeel krijgt 5 punten, 2e 3 punten, 3e 2 punten en vierde 1 punt.)
We hebben een leuke en gezellige dag met de anderen gehad en vonden het een leuke ervaring om mee te hebben gedaan.””””

Welmoed en Hanneke

Sponsoring

TS-logo-2