'Passie en gedrevenheid maken het verschil'

Saludos de Fuerteventura (dag 13)

08:59     Er is weer een nieuwe dag aangebroken en het verse warme brood van het winkeltje wordt gestaag naar binnen gewerkt. Op de achtergrond kunnen we het busje met de korte hordelopers en Francis weg horen rijden, terwijl Keane hier de kamer vult met rustgevende klanken en ook wij ons opmaken voor de ochtendtraining.

 11:24     Net klaar met wat minutenloopjes. De korte hordelopers worden naar huis gebracht door de altijd goedlachse Fred, en ik zit met Marian nog even op de tribune om de lange hordelopers aan te moedigen aan het eind van hun training. En met een matig zonnetje in de rug kan ik toch wel zeggen dat het voor de meeste van ons vandaag weer een geslaagde ochtend was.

14:49     Terwijl wij opdrogen van een verfrissende duik in het zwembad onder de warme zon van 24 graden en wij vernomen hebben dat het nu in Nederland pijpenstelen regent, bereidt een enkeling zich voor op een persoonlijk gesprek met coach Betty. De rest geniet van de rust en pakt nog een paar zonnestralen mee om met een lekker kleurtje richting huis te gaan.

 15:20     Iedereen is weer terug in het appartement. Ook Gertjan die gistermorgen de training moest staken zal zich vanmiddag weer bij de groep voegen na een behandeling van de masseur deze morgen. 17:31     De training zit er weer op. Alle buikspieren zijn flink te grazen genomen vandaag. Nu snel even onder de douche en de krachten weer aanvullen met yoghurt, energierepen, koekjes, fruit en andere lekkernijen om daarna voor de laatste maal bij het buffet aan te schuiven. 22:14     Dan zit er weer een dag op hier in Fuerteventura. Weer een mooie avond gehad. Chinese avond bij het buffet met onder andere overheerlijke loempia’s. Beetje poolen, internetten en aardig wat gelachen om de avond af te sluiten met een optreden van een duo dat het hele oeuvre van George Michael, Cher, Celine Dion en Robbie Williams uit de oude doos haalden. Nu snel tandjes poetsen en fijn dromen.

Sponsoring

TS-logo-2