'Passie en gedrevenheid maken het verschil'

Saludos de Fuerteventura (dag 12)

playitas_11_12.jpg’s Ochtends vertrokken we in twee groepen naar de baan waar voor een ieder een soortgelijke training op het programma stond. Eén tot twee series van 4 tot 6 keer 50 meter. Alleen Daniël en Sybout deden een wat aangepast programma. Daniël hield het, uit voorzorg, bij wat hordebewegelijkheid om zijn voet nog een extra dagje rust te geven. Sybout hield het na wat loslopen en wat lenigheid voor gezien omdat hij nog wat maagklachten had. Onder streng toezicht van Betty werd er steeds in 2- of 3-tallen gesprint waarbij handhaving van persoonlijke aandachtspunten een pré was. Zelfs Alfredo waagde zich nog aan een aantal sprintjes en deed dit niet onverdienstelijk. Wat heeft die man een kuiten!

Voor Gertjan had de training helaas een wrange nasmaak. Bij één van de sprintjes maakte hij een misstap waardoor het in zijn rug of misschien zelfs zijn SI-gewricht schoot. Hij heeft meteen maar een afspraak gepland bij de masseur van het Hotel om het euvel te onderzoeken. Vincent had voor de training speciaal zijn nieuwe witte strakke shirtje aangetrokken, en niet zonder succes! De dames werden gek!

’s Middags stond er wederom een gezamenlijke training op het programma! Op een mooi stuk grasveld bij het Aparthotel Las Playitas werd er samen hard gewerkt tijdens een alactisch circuit. Een serie oefeningen bestaande uit o.a. opdrukken en een aantal buik- en rugspiervormen. Er werd steeds 15 seconden gewerkt met vervolgens een korte wisselpauze. Waar de zon er ’s ochtends amper bijkwam was het ’s middags echter genieten op het perfecte groene grasveldje met uitzicht op zee.

Zoals gebruikelijk was er ’s avonds weer een korte teammeeting met aansluitend het buffet. Dit keer stonden er vele octopusgerechten op het menu, vooral de zuignapjes vielen bij de dames goed in de smaak.

Sponsoring

TS-logo-2