'Passie en gedrevenheid maken het verschil'

Saludos de Fuerteventura (dag 8)

playitas_11_8.jpgWe zijn er alweer een week, de tijd vliegt voorbij! Vandaag was een speciale dag, Revelinho is jarig! Hij is 21 gewordenJ. Vanmorgen hebben zijn huisgenoten een lekker ontbijtje voor hem gemaakt en stonden de anderen om 8 uur op de stoep met confetti. We hebben medelijden met de schoonmaaksters haha….

Vanochtend begon de training voor de korte en lange hordelopers op de baan. Daar stond ze een pittig programma te wachten, gericht op uithoudingsvermogen. Het weer was perfect, bijna geen wind en veel zon. De anderen deden kracht in de gym op het park. ’S Middags hadden de sprinters een pittig programma op de baan. Daar stond een RAST test op het programma. Roos-Sanne was gelukkig ook weer beter en heeft de anderen goed aangemoedigd.  De anderen deden nu kracht, daar hebben ze nog even lekker gebikkeld.

 ’S Avonds stond er weer een heerlijk buffet op ons te wachten. Alleen dit keer werd de tafel versierd met snoepjes en ballonnen vanwege Revelinho’s verjaardag. Hier hebben we nog even uit volle borst gezongen voor Revelinho, wat alle aandacht trok in het restaurant.  

Het blok van zes dagen hard trainen zit erop, de twee aankomende dagen zijn rustiger en staan in het teken van herstellen. Morgen staat er wel een leuk dagje met ze allen op de planningJ.

 

Sponsoring

TS-logo-2